Saturday, March 13, 2010

ÖYLESİNE BİR YAZI

Deniz aynı deniz, mehtap aynı mehtap, yeşil aynı yeşil, dolunay aynı dolunay, güneş de aynı güneş. Hava çok soğuk sadece o kadar. Üzerine rahat bir etekle, t-shirt yerine kalın kazak ve kaban giymek durumundasın.
İçinde olduğun hayat aynı mı peki... Rahat bir etek ve t-shirtle mehtabı seyrettiğin insanlar yine yanında mı... Yoksa mevsimle beraber onlar da değişmeyi mi tercih ettiler?
Sen yemeğini yiyip mehtabı seyrederken bir köşede gitarı tıngırdatan adam içini mi okuyor?
Yoksa neden deniz ve mehtap sordular seni neredesin, bırakıp beni gittin şarkısını söylesin ki... Aaa ama bak şimdi de elbet bir gün buluşacağız, aşkımız yarım kalmayacak diyor...
 Şarkılardan fal mı tutsam acaba, ne çıkar dersiniz?
Yok en iyisi istek parça yapalım... Bu akşam hava da açık, dolunayın etrafı yıldızlarla dolu. Ha aklıma geldi, evet evet, gökyüzünde yalnız gezen yıldızları isteyelim hadi... Biz de yeryüzünde onlar kadar yalnız değil miyiz. Hoş pek gitarlık bir şarkı değil ama bu adam gitar telleriyle her telden çalabiliyor. O şarkı senin bu şarkı benim her türden şarkıyı çalıyor. Buna da hayır demez herhalde.
Of buralar yaz kış güzel... İnsanın yazın olduğu gibi yine dönesi gelmiyor. Çok soğuk ama olsun. Yine çarşaf gibi denize bakıp hayallere dalabiliyor musun sen ona bak ama dikkat et de yine hayal kırıklığı olmasın. Ya yine tatil bitiyor, yol göründü bize....
Herkese iyi bir hafta sonu...
Related Posts with Thumbnails