Saturday, January 23, 2010

BENİ GERMEYİN


Ne kadar inkar edilse de karşılaşılan bir kişide ilk bakılan şey tabii ki de dış görünümüdür. Bu durumda hayatın her yerinde daha güzel olanların daha şanslı olduğu söylenebilir.
Bir de işin gençlik yönü var. Yaşı geçen kimi bayanlar hep genç kalabilmek için bıçak altına yatmaktan çekinmiyorlar.
Sonuç olarak olayın sonucu hep gençliğe ve güzelliğe bağlanıyor. Ama bu estetik, güzellik meselelerinin bu kadar konuşulması bana artık bay getirdi.
Bir zamanlar Neco’nun eski eşi genç ve güzel kalmanın sırlarını bizlerle paylaşmıştı hatırlarsanız, ama bir duyuyorsunuz ki, bilmem kaç tane estetik yaptırmış aslında. Yani aslında bu sırlar kendini bir estetik cerrahın bıçağının altına atmakla ilgiliymiş.
Ay bilemiyorum. Büyük konuşmayayım ama bana hiç yaptırmak istemezmişim gibi geliyor. Hele o botoks yok mu, çok fena, bırakın gençleşmeyi, yaptıranların suratında ifade namına bir şey kalmıyor. E... pardon yaratık ifadesi dışında.
Her yerde orasını burasını değiştirmiş bir ordu kadın görmüyormuş gibi bir de üstüne üstlük estetik ameliyatlarda iyice çeşitlenmeye başladı.
Bu işin son modası da ses estetiği yaptırmakmış. Şaka gibi değil mi? Aslında bu operasyon tek başına uygulanabilir bir çalışma değil. Yani 60 yaşında bir hanımın başka hiçbir yerinde estetiği olmadan 20’li yaşlarda edalı bir sese sahip olması gülünç olur.
Diyeceğim zaten bu ses gerdirme işlemi gençleşmek yolunda yaptırılmış operasyonları takiben yapılacak bir operasyon.
Yani önce bıçak altına yatılıyor, oralar buralar gençleştiriliyor. Ama olmadı tabi, ses biraz kart kalacak. Bu yüzden de bir uzmana gidiliyor, uzman da boyundan içeri girerek telleri birbirine yaklaştırıyor ya da tellerin gençlikteki esnekliğine dönmesi için yağ ve 'kollajen' türü maddeler enjekte ediyor. Böylece gençlik ve güzellik yolunda her şey tastamam hazır oluyor. İşte size güzel sesli bir yaratık ay pardon bir hanım.
Şu an Amerika’da uygulanan bu ses ameliyatları aslında ses tellerinin hasar görmesine yol açan hastalık ya da kaza geçirenlere, "çatlak" ve "kaba" seslilere uygulanıyormuş ama bana kalırsa yakında ülkemizde olsun, diğer estetik meraklısı ülkelerde olsun daha ziyade sesi tipe uydurma amacıyla uygulanmaya başlayacak. Siz ne dersiniz?

Related Posts with Thumbnails